phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Jennie - Direktekode 270

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Jennie er klart seende.

Jennie har alltid vært medial og hun har i voksen alder utdannet seg innen mange områder som hun har nytte av i sin jobb som coach og medium. Spådame Jennie sitter i sin lille hytte på tomten når du ringer henne. Der har hun det stille og rolig rundt seg og kan fokusere helt på deg. Jennie behøver egentlig ingen verktøy, men for å komme i gang med samtalen vil hun gjerne ha et spørsmål, og etter det velger hun en av kortlekene sine og drar et kort. Hun har englekort, Shamanske medisinkort og flere andre kortleker å velge mellom.

Jennie er vant til å jobbe med mennesker og har stor erfaring med å spå. Hun tar kontakt med pårørende, finner bortkomne dyr og ting som er forsvunnet. Hun er også bra på drømmetydning.

Hennes arbeidsspråk er svensk, og hun tar også samtaler på norsk. Jennie spår ikke i sykdom og død.

Anbefaling:

Jeg satt bare å lo når jeg pratet med Jennie. Hun er virkelig sikker i sin sak. Hun kunne beskrive drømmeprinsen i detaljer og det gjorde meg veldig glad. Hun kunne også se min karriere og at min økonomi skulle bli bedre. Jeg kan virkelig anbefale en samtale med spådame Jennie.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.