phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Irina - Direktekode 250

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Irina kjenner inn menneskers energier.

Spådame Irina sitter gjerne og jobber i sitt koselige hjemmemiljø, og ofte på balkongen om sommeren. Det spiller ingen rolle hvor hun er, fordi hun fanger raskt opp energier og kan formidle de til deg. Før et skift sitter hun gjerne rundt tente lys og har røkelse rundt seg. Hun hører på musikk og slapper av under en kort meditasjon. Irina er en intuitiv Coach som kjenner inn menneskers energier. Fra sin bakgrunn fra reiser og møter med mange forskjellige mennesker og kulturer, har hun utviklet en sterk intuisjon og følelse for menneskers sinnstilstand, hvor de befinner seg nå i egen utvikling og om eller hva de trenger akkurat nå for å ta seg videre. Hun er belest i områder som psykologi, personlig utvikling, healing og holistisk helse, noe som hjelper henne i jobben som medial Coach.

Spådame Irina er en empatisk, høysensitiv person som fokuserer på å være nøytral og objektiv når hun veileder. Hun forsøker derfor å koble bort logiske tanker og egne følelser. Irina har tatt kurs i energihåndtering og forskjellige former for healing, men den største utdannelsen har hun fått gjennom sin søken etter det åndelige, og sin store interesse for livet, døden mennesker og relasjoner, som hun har hatt med seg så lenge hun kan huske.

Irina jobber blant annet ved hjelp og støtte av kortleker som Doreen Virtues Engletarot. Hennes spesialitet er å hjelpe til med personlige traumer, følelsesmessige bekymringer, desorientering og ved veiskille i livet.

Irina er en intuitiv Coach og hun søker ikke opp pårørende på den andre siden, og hun leter ikke etter ting og dyr, og hun prater heller ikke om sykdom og død. Derimot formidler hun budskap fra andre siden som dukker opp spontant.

Anbefaling:

Irina kjente raskt inn hvem jeg var som person. Hun fikk en fulltreffer når det gjelder min personlige karakter. Hun er også synsk og kunne beskrive omgivelsene mine på en bra måte. Når hun la opp Englekortene så kunne hun spå meg både i kjærlighet, karriere og bosituasjon.


Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.