phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Ingaliz - Direktekode 153

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Ingaliz får deg til å se muligheter i stedet for hinder.

Spådame Ingaliz hjelper deg å løfte frem det unike hos deg med hjelp av det mediale; slik at du kan føle deg som den unike person du er. Dine følelser er dine egne og ingen annens, og hun gir deg de nødvendige kreftene til å stå for den du er og hva du vil! Ingaliz er seriøs og ærlig. Hun hjelper deg å se muligheter i stedet for hinder.

Ingaliz er fremfor alt medmenneske, men hun er også et svært dyktig medium. Hun synes ikke at noe spørsmål er dumt, men hun kan derimot ikke svare på spørsmål som vedrører sykdom eller død. Hun sender healing mens dere prater og man føler seg rolig og glad og får ny energi.

Med hjelp av sine kort og indre guider gir hun deg rådgivning og veiledning. Hun spår på den tradisjonelle måten med vanlige kort. Hennes guider er hennes bestemor og gudmor, og hun får også hjelp av andre tilfeldige guider. Guidene fungerer som hennes veiledere og beskyddere; de gir henne informasjon som hun får gjennom bilder og annet.

Spådame Ingaliz er en svært erfaren Spådame som har jobbet med å hjelpe mennesker i mange år. Hun er positiv, og hennes herlige latter er aldri langt unna.

Spådame Ingaliz er nøye med at samtalen skal være respektfull og fortrolig. Hennes mål er at du skal føle deg trygg og glad etter samtalen. Ingaliz har evnen til å ta kontakt med dine nære og kjære på den andre siden, men hun vil ikke lete etter tapte gjenstander eller dyr.

Anbefalinger:
Det var utrolig morsomt å snakke med Ingaliz, for hun var så nøyaktig da hun skulle beskrive ting. Det var som hun hadde et bilde foran seg da hun beskrev min kjæreste og min far fra den andre siden. Jeg ble så rørt av budskapene fra faren min.

Vil du snakke med Ingaliz? Kjøp telefontid nå!

 Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.