phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Helena - Direktekode 308

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Helena spår i krystallkule.

Helena har lang erfaring med å jobbe som åndelig rådgiver. Hun sitter i sengen sin og jobber, og rundt seg i rommet har hun alle sine åndelige ting. Det finnes krystaller og pendler, tarot og orakelkort. Hun har evnen til å spå i krystallkule og speil. Spådamen Helena spår gjerne uten redskap også, for hun har en veldig sterk intuisjon og svarer raskt på ja og nei spørsmål. Helena betraktes som et allvitende medium og hun både ser og hører åndeverdenen. Hun har en bra dyrekommunikasjon, men derimot er hun ikke interessert i å lete etter dyr som er blitt borte. Mistede ting er heller ikke hennes område. Hun tar gjerne imot spørsmål som dreier seg om økonomi, jobb og kjærlighet. Hvis nære og kjære fra andre siden viser seg, så formidler hun kontakten.

Arbeidsspråket er svensk og norsk. Hun spår ikke i sykdom og død.

Anbefaling:
Min opplevelse av Helena er at hun er sikker i å spå. Hun spådde meg i yrke og kjærlighet, i tillegg til at hun fikk kontakt med moren min på den andre siden. Det var veldig verdifullt!Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.