phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Helena - Direktekode 130

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Helena har stor erfaring med å hjelpe mennesker med relasjonsproblemer

Spådame Helena elsker å snakke med mennesker og har hatt dette som yrke i flere år. Hun veileder deg med varme og omtenksomhet, og med sin sikre væremåte får hun deg til å føle deg vel. Hun er en god lytter og tar gjerne tak i alle de spørsmålene du har. Hun rygger ikke for noe og hører gjerne på deg om du vil snakke om din store sorg eller din vanskelige situasjon. Hun prøver alltid å speile spørsmålet ditt på forskjellige måter og med ulike vinklinger. Helena bruker sine tarotkort som hjelp, men mange av svarene får hun rent medialt. Hun kan få symboler som svar, og kortene faller på forskjellige måter og hun tolker da dette puslespillet.

Hun ser ofte på situasjoner og ting som skjer fra den lyse siden, og dette er noe man merker tydelig når man ser på svarene hun gir.

Vil du ta kontakt med noen av de du er glad i på den andre siden så går det også bra. Helen har jobbet innen helsesektoren og med behandlingspleie, og hun har studert psykologi og samtalsterapi – så ingen spørsmål er fremmede for henne. Men hun vil ikke så veldig gjerne lete etter savnede gjenstander eller kommunisere med dyr.

Anbefalinger:

Spådame Helena føltes veldig sikker og ærlig. Man hørte en veldig positiv tone i stemmen hennes, og det føltes virkelig som at hun ville mitt beste. Jeg stilte spørsmål som handlet om økonomi og min åndelige utvikling, og alt virket veldig tilforlitelig. Hun kunne beskrive meg som person, og hun kunne også beskrive ting som hadde skjedd meg tidligere i livet. Ja, hun visste rett og slett hvordan jeg hadde blitt den jeg er!

Vil du snakke med Helena? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.