phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Gabriele - Direktkod 290

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådamen Gabriele er et velutdannet medium.

Gabriele åpner opp for deg som kunde og kommer rett inn i strømmen. Hun er et synsk medium og medial siden barndommen. I årenes løp har hun utdannet seg hos kjente medium i Sverige. Hun er klart seende, hørende, og hun kjenner inn og veldig ofte kjenner hun lukter. Gabriele har en ren kanal oppover og får raske svar. Hun bruker ikke kort, bare om du spesielt ønsker det. Hun leter gjerne etter bortkomne kjæledyr og mistede ting. Hun spår ikke i sykdom og død.

Relasjoner er spesialiteten, og du kan også spørre om barn, ungdommer, karriere, bolig, flytting, økonomi og kjæledyrene dine. Ønsker du å få kontakt med dine nære og kjære på andre siden, så tar hun kontakt.

Anbefaling:

Gabriele har humor, er inspirerende med stor entusiasme. Hun er en sikker rådgiver og det er ikke kjedelig et sekund når man snakker med henne. Hun spådde meg i kjærlighet og karriere og det ser veldig positivt ut!Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.