phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Evy - Direktekode 112

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Når du ringer til Evy møtes du av trygghet, fellesskap og varme og du får prate med en spådame som elsker jobben sin!

Medium Evy bruker ikke kort, kun seg selv som verktøy. Når du ringer til Evy ser hun bilder og filmsekvenser som er koblede til deg og den situasjon du lurer på, og hun kan også se hendelser i forveien.

Evy har mange forskjellige mediale evner; hun kan prate med andre siden, kan få kontakt med engler, hun kan se datid, nåtid og fremtid, og hun kan se dine tidligere liv. Hun er også flink på å skape positive energier som fører til positive tanker. Hun får også kontakt med dine åndelige guider, kan tilby healing på distanse samt rense hus og mennesker på avstand.

Evy er også flink til å finne tapte gjenstander og se hvor de er. Ved distansehealing kan Evy se bilder av mennesket hun healer, forklare hva for klær de har på seg og se de tingene som finnes rundt dem. Evy har vært medial siden hun var svært ung, men gjør ikke noen stor sak av det; hun ser seg selv som hvem som helst og skryter ikke av evnene sine. Hun leser heller ikke av mennesker som ikke har bett henne om å gjøre det.

Evys unike styrker er at hun er ærlig og positiv og aldri sier ting som gjør noen glad; hun sier bare det hun ser. Evy overgir ingen som trenger henne, hun hjelper alle som søker støtte hos henne. Hun dømer ingen og behandler alle på samme måte. Evy hjelper deg å se lyset i stedet for mørket, løfter deg opp og får deg til å le og forvandler det som føles som en svaghet til en styrke!

Evy velkommer alle typer av spørsmål, men om hun selv får velge så er det spørsmål som handler om kjærlighet, relasjoner og kontakt med andre siden som ligger hennes hjærte nærmest. Evy svarer ikke på spørsmål som gjelder sykdom, barn og graviditeter. Men hun er flink på å lese av chakarer og kan hjelpe deg å finne en sund vei å gå!

Anbefalinger:
''Da jeg snakket med Evy så gikk nedstemtheten min over med en gang, jeg kom på meg selv å sitte å le for meg selv og følte meg genuint glad for første gangen på lang, lang tid. Det var virkelig som om gleden bare kom boblendes ut av meg og at jeg visste at alt kom til å gå bra! Hun ga meg raske og konkrete svar på spørsmålet mitt og inni meg ble jeg fylt av en enorm ro, for nå visste jeg nøyaktig hvordan jeg skulle gjøre! Jeg vil ringe Evy mange, mange ganger.''

Vil du snakke med Evy? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.