phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Eva - Direktekode 131

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Når du ringer til Eva så får du snakke med en klarsynt som ser alt som skal skje i fremtiden veldig tydelig

Spådame Eva er klarsynt og har 15 års erfaring med ulike evner og talenter. Hennes evner har gått i arv i mange generasjoner, og Eva er medial i den forstand at hun kan se ting tydelig, høre alt tydelig og kjenne inn forskjellige energier og stemninger.

Hun får også kjent in lukt og smak og kan kjenne inn alt mulig forskjellig. En gang da hun var på kurs så fikk hun enda større kontakt med sin mediale side, og hennes medfødte evne blomstret for fullt. Siden den gang har hun jobbet heltid med å veilede mennesker. Hun har også hatt en egen spålinje.

Hun er glad og positiv og har lett for å få kontakt med mennesker. Når hun er ute og går så pleier mennesker å komme fram til henne og snakke ut om ting siden hun utstråler noe spesielt som får mennesker til å åpne seg.

Når hun jobber så benytter hun seg av sine tarotkort og sine guider. Også englene er der for å hjelpe henne. Når du ringer til Eva så vil hun bare vite navnet og stjernetegnet ditt; resten vet hun uansett.

Spådame Eva er synsk i den forstand at hun kan se hendelser i fremtiden på en svært detaljert måte, og hun kan også flytte sitt fokus til en annen plass. Hun spår relasjoner, jobb og økonomi og alle andre spørsmål du enn måtte ha. Har du et husdyr du vil kommunisere med så kan hun formidle kontakt der også, men hun vil derimot ikke veldig gjerne lete etter savnede gjenstander eller mennesker.

Anbefalinger:

”Dette var første gangen jeg snakket med Eva, men det føltes som vi hadde kjent hverandre i hele livet. Eva visste ting som ingen andre, ikke engang min beste venn, visste! En samtale med Eva ga meg virkelig et nytt syn på livet og masse energi til å løse de problemer som sto i veien for meg. Etter samtalen med Eva så føltes det som en sten falt fra hjertet mitt og jeg kunne se fremover igjen. Takk Eva, jeg ringer deg igjen!”

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.