phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Erika - Direktekode 235

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Erika har relasjonsspørsmål som spesialitet.

Spådame Erika har det mediale nedarvet i slekten. Siden barndommen har hun kunnet spå og hjelpe mennesker. Hun har stor livserfaring og forstår menneskers sorger og bekymringer. Hennes sterkeste redskap er hennes intuisjon og sin pendel. Erika ser farger og symboler når hun veileder deg. Hun får hjelp av guidene sine og hun kjenner inn energiene dine. Gjennom kroppen sin får hun sinnsstemningen og følelsene dine. Det eneste hun trenger å vite er navnet ditt eller et spørsmål som hun kan lenke seg på, og da får hun budskap gjennom å høre stemmen din. Erika er en erfaren spådame som har jobbet lenge på en internasjonal spålinje.

Når du ringer til Erika, sitter hun klar i stuen sin. Hun har tent noen lys og tatt sine pusteøvelser. Universet har formidlet sin energi til henne gjennom håndflatene hennes, og hun har utført sitt eget healing ritual.

Erika er flink til alle slags relasjonsspørsmål. Hun spår ikke i sykdom og død, og hun tar heller ikke kontakt med pårørende på andre siden. Kontakt med dine guider formidles heller ikke, men hun stoler helt på sine egne guider. Hun kan i tilfelle se noen fra åndeverdenen om de kommer spontant.

Erika har norsk som sitt morsmål, og prater også svensk, engelsk og italiensk flytende.

Anbefaling:

Spådame Erika gir tydelige budskap, de er sikre og stemmer veldig bra. Erika har en herlig stemme og man får mange opplysninger på veldig kort tid. Jeg spurte om min karriere og visse relasjoner, og der kunne hun gi meg veldig bra svar.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.