phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Ema - Direktekode 214

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Ema er en erfaren veileder.

Ema har lang erfaring med å jobbe som veileder og svarer deg sikkert på alle spørsmålene dine. Hun elsker jobben sin med mennesker. Av yrkeskarriere kan nevnes hypnoseterapeut, coach og foreleser, og også samtalestøtte i bearbeiding av sorg.

Ema bruker tarot og orakelkort, pendel og runer. Hun sitter på kontoret sitt der hun alltid har tente lys, og god duft fra duftolje som skaper harmoni. Krystallene sine har hun også alltid med seg. Hos Ema finnes det en gedigen utdanning som medium. Hun er utdannet i England, og drar tilbake dit to ganger i året for å videreutdanne seg. Hun er i tillegg regresjonsterapeut og transemedium. Hun svarer gjerne på mailspørsmål.

Spådame Ema kan hjelpe deg med distansehealing under samtalen om du ønsker det. Hun er et kanaliserende medium, og har en direkte kontakt til kallen så du får budskapet raskt og sikkert. Hun kan også utføre chakrabalansering og utrensning av uønskede energier under samtalen. Pårørende kan ta kontakt, men hun søker de ikke opp selv. Ema går aldri inn og ser på en tredjeperson, og hun spår ikke sykdom og død. Hun leter ikke etter bortkomne ting eller dyr.

Hun snakker svensk og engelsk, og forstår norsk.

Anbefaling:

Jeg opplever Ema som veldig seriøs og sikker. Hun er veldig hyggelig å snakke med og man kjenner seg tatt vare på. Hun hadde mange bra svar på spørsmålene mine, og hun gir et troverdig inntrykk. I det store og hele er det her en spådame du kan stole på i all slags vær.


Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.