phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Ellinor - Direktekode 191

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådamen vår Ellinor er et velkjent medium med lang erfaring.

Ellinor står og ser ut gjennom vinduet når hun jobber, for da har hun bra kontakt med naturen, og foran seg har hun bjørk og ripsbusker og får en bra energi. Hun bruker et par sekunder på å koble seg opp mot det aller høyeste gjennom å tone inn på stemmen din. Universet bestemmer hvilke guider hun skal få hjelp av., og det kan være erkeenglene, guider, dine guider eller pårørende som er budbringere. Hun stoler på at Universet sender den som er den rette. Når du ringer så er Ellinor beskyttet ved at hun har fylt seg med lys i alle regnbuens farger. Hun jobber alltid i lyset, og har ditt høyeste beste i sinnet når hun formidler budskapet. Når hun spår i kjærlighet så vil hun ikke si nøyaktig hvordan den personen ser ut, fordi hun tenker at det begrenser, men hun kan beskrive alle detaljer rundt deg.

Hun kjenner raskt inn om du trenger healing, og da kobles den på automatisk. Ellinor er utdannet Reikimaster. Hun har også over 30 års erfaring som medium, med storseanser og veiledning både på telefon og direkte med kunden. Hun er klart hørende og klart seende, hun har følelsesfornemmelser og hun får svarene tydelig og nøyaktig.

Spådame Ellinor finner forsvunne dyr og mennesker, og får ofte i oppdrag å lete etter forsvunne ting, ja til og med biler. Hun kan se alt om tidligere liv og hvordan det er koblet til det livet du lever i dag. Hun ser årsaken og effekten av hvorfor du møter personer. Hvilke personer som fantes da, og som du kobles med nå.

Ellinor spår ikke i sykdom og død. Utenom svensk spår hun også på norsk og forstår finsk bra.

Anbefaling:

Ellinor er en varm person, og beste måten å beskrive henne på er at hun er god. Hun er så kjærlighetsfull at man kjenner det når man ringer. Hun er utrolig dyktig som medium og det er ingen spørsmål hun ikke kan svare på. På liten tid lyktes hun å få svar på både økonomi og kjærlighet for meg. Hun svarte på personlige spørsmål som ingen tidligere har kunnet gi meg troverdige svar på. Hun gjorde det lett og enkelt. Dessuten, når hun så min far tre frem så kjente jeg til og med energien hans. Jeg kan virkelig anbefale Ellinor, det er verdt hvert eneste sekund.

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.