phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Eliza - Direktekode 245

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Eliza har alltid opplevd det åndelige.

Siden tidlig barnsben har Eliza alltid hatt kontakt med det åndelige. Det er selvsagt for henne å formidle budskap fra andre siden. Hun har hatt veiledning som yrke de siste 20 årene, og jobbet på andre spålinjer. Hun har lang erfaring som rådgiver, samtalecoach og spådame.

Der hun sitter ved bordet sitt i stuen har hun tente lys, men ingen andre verktøy enn en tarotlek som hun sjeldent bruker, ettersom budskapet kommer til henne helt av seg selv gjennom følelser, indre bilder, ord, fornemmelser og hørselsinntrykk. Hun bruker også sin sterke intuisjon for å få inn det hun skal si. Åndekontakt formidles om de kommer spontant, noe de ofte gjør.

Spådame Eliza har full tiltro til at de rette budskapene kommer frem til deg som kunde, og hun formidler de raskt og sikkert. Hun vil gjerne hjelpe deg med å finne ting som er blitt borte, og hun vet med det samme om hun er på rett spor eller om hun skal slippe det.

Anbefaling:

Eliza er en utrolig sikker spådame som prater i vei uten å måtte spørre. Det er som om hun kanaliserer og får bekreftelse ovenfra. Hun sier de riktige tingene og man sitter bare og ler. Det er ikke siste gangen jeg ringer Eliza, det kan jeg love!

Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.