phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Elisabet - Direktekode 256

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Elisabet ser farger og kan tyde drømmene dine.

Så fort du ringer til Elisabet fokuserer hun helt på deg. Hun tar kontakt md de energier som påvirker deg, og da begynner jobben. Elisabeth har alltid kunnet veilede mennesker i krise og har lang erfaring med å spå. Hennes svar kommer raskt til henne fra hennes guider, så hun vet svaret med det samme. Hun er allment utdannet og kan mye om jus og bedrifter. Hennes sterkeste side er at hun kan se aurafarger og tyde de. Hun er også god til å hjelpe deg å tyde drømmer. Med hjelp av forskjellige alternativ som presenteres for henne, så kan hun hjelpe deg til å ta riktige og avgjørende beslutninger i livet.

Når du ringer til Elisabet så sitter hun i et rom fylt av ro med fin belysning. Hun er en meget god lytter og kjenner deg inn med masse empati. Hun er en ren kanal og pleier derfor ikke å bruke verktøy, men om du ønsker så tar hun frem sine tarotkort. Hun kan finne forsvunne ting, men leter ikke etter bortkomne dyr. Hun spår ikke i sykdom og død.

Hennes arbeidsspråk er svensk, men hun ønsker også norske kunder velkommen.

Anbefaling:

Spådame Elisabeth er en moden kvinne som har stor forståelse for forskjellige problemstillinger. Hun kjente inn energiene mine og kunne beskrive meg og mitt liv. Hun ga meg gode råd angående min karriere og yrket mitt, som var verdifulle for meg å høre.


Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.