phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Elena - Direktkod 296

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Elena er et englemedium.

Elena er en veldig erfaren spådame og sertifisert medium, som jobber som englemedium. Hun får budskapet gjennom sine og dine engleguider som samarbeider. Hun kan også få kontakt med dine nære og kjære i åndeverdenen, og om det ikke blir direktekontakt så formidles budskapet gjennom englene.

Når du ringer til Elena sitter hun med tente stearinlys, med røkelse og sine engleorakelkort foran seg i et rolig og koselig rom der hun også mediterer. Med sine tarotkort og de sterke budskapene hun får, sammen med intuisjon, veileder hun deg.

Elena er sertifisert Englemedium og har også sertifikat som Englehealer. Hun kan gi deg tips om magiske ritualer, og hun er veldig kunnskapsrik innen astrologi og numerologi. Spådamen Elena leter ikke etter mistede ting eller bortkomne kjæledyr. Hun spår ikke i sykdom og død.

Arbeidsspråket er svensk og engelsk og hun tar gjerne imot norske samtaler også.

Anbefaling:

Elena er virkelig et proft medium, og det merkes at hun har erfaring med telefonlinjer. Hun veileder deg sikkert og effektivt, og har en veldig hyggelig stemme. Hun spådde meg i kjærlighet og nå er det bare å vente på at alt skal slå inn.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.