phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Duva - Direktekode 243

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådamen vår Duva lukker ikke øynene for sannheten.

Spådame Duva er en glad pensjonist som elsker å hjelpe mennesker. Hun er født medial og har anvendt sine evner i hverdagen gjennom hele livet. Når du ringer til Duva, så sitter hun på kjøkkenet sitt med tente lys. Foran seg har hun mange forskjellige tarotleker, men hun bruker de ikke så ofte fordi budskapet kommer raskt og da vet hun bare. Duva er klart hørende, klart seende, hun får inn bilder og følelser, og sier det som kommer opp. Hun formidler budskapet åpent og ærlig. Når hun slipper inn åndeverdenen er det mange som kommer inn på en gang, og hun må derfor sortere de og be de fleste om å gå igjen, så energiene som hører til deg blir.

Duva kommuniserer med dyr og finner også de som er bortkomne. Hun finner også forsvunne ting. Arbeidsspråket er svensk og engelsk, og hun spår ikke i sykdom og død.

Anbefaling:

Hvis du vil ha en sterk pårørendekontakt, så skal du ringe til Duva! Til meg så kom det flere pårørende, og hadde vi hatt tid så kunne jeg pratet med hele slekten. Dessuten er Duva veldig glad og lett å prate med, så det var virkelig en totalopplevelse å ringe henne!


Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.