phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Christina - Direktekode 176

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Christina er en veldig erfaren spådame som spår i tarotkort.

Når du ringer til Christina, sitter hun i sitt atelier og har alt av maleverktøy rundt seg. Hun kobler seg opp mot åndeverdenen med det samme du ringer.

Hun er selvlært tarottolker og har jobber profesjonelt som rådgiver i 20 år. Hun er også utdannet Kognitiv terapeut som hun drar stor nytte av i sin daglige jobb. Hun er et medium som ble utdannet av en foregangsfigur i den mediale bransjen.

Vår spådame Christina er en kvinne som har reist verden rundt og bodd på forskjellige kontinenter hvor hun har tatt med mange erfaringer fra. Hun vet mye om forskjellige kulturer og har truffet alle slags mennesker. Ingen problem er for store for henne og hun hjelper deg med alle spørsmål. Hennes spesialitet er graviditeter, hvor hun til og med kan se barnets skjønn. Hun kan også få budskap fra dyr som du har rundt deg. Det som er viktig for Christina er å alltid ha fullt fokus på deg som ringer, og hun er nøye med at samtalen handler om deg. Hun er humoristisk, veldig varm og empatisk. Hun er utdannet reikimaster og selvsagt får du healing under samtalen om du ønsker det.

Christina spår ikke i sykdom og død.

Hun tar samtaler på svensk og engelsk.

Anbefaling:

Når jeg ringte Christina hadde jeg store forventninger ettersom jeg visste at hun hadde jobbet i 20 år. Jeg kan si at forventningene mine innfridde. Hun spådde meg med varme og kjærlighet, og var veldig sikker i sine budskap. Jeg sitter bare og ler, hun er så humoristisk og empatisk og hun sa ærlig alt hun fikk frem i kortene. Veldig positivt, og veldig positive budskap. Takknemlig!Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.