phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Cecilia - Direktkod 147

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådamen Cecilia er et medmenneske som tar deg imot med varme og respekt.

Cecilia er en spådame som jobber fra hjertet. Hun er en lytter og aksepterer deg som du er. Hun vil alltid det beste for den som ringer.

Før hvert skift mediterer hun og tar kontakt med englene og guidene sine og ber om at hun skal få til seg det beste for mennesket. Hun passer på så alle redskapene hun bruker er tilgjengelig. Cecilia jobber med englekort når det trengs, men først og fremst ber hun sine guider ta kontakt med dine guider og får budskapet den veien. Cecilia kjenner inn, hun er klart hørende og seende siden barndommen. Englene har alltid vært der med henne.

Under samtalen formidles healing og velbefinnende i form av ny energi når gamle blokkeringer slipper. Cecilia vil at hver samtale skal lede til at du vokser som menneske og ta imot livet som det er, med tillit.

Cecilia er utdannet sykepleier og har jobbet mye med mennesker i utsatte situasjoner. Hun er til og med utdannet friskhetsterapeut, healer og inspirator i frigjørende dans. Hun har også mange års erfaring innen næringslivet som foreleser og lærer i hjemmepleie. Hennes store interesse er Vedic Art og isbad ved siden av dansen, naturen og dyrene.

Spådame Cecilias områder er først og fremst kjærlighet, relasjoner, personlig utvikling, jobb, dyr og livets utfordringer. Hun vil ikke lete etter mistede ting.

Anbefaling:

Jeg kjente med en gang at Cecilia er en kvinne man blir glad av å prate med. Hun utstråler så mye varme og klokhet at man bare har lyst til å le. Hun er ydmyk og ikke høytidelig, og et skikkelig medmenneske man skulle ønske man hadde som sin beste venn. Hun formidler så mye kjærlighet og glede at man blir helt varm.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.