phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Cathrine - Direktkod 291

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådamen Cathrine har en multidimensjonal bevissthet.

Cathrine er et medium med diplomer mottatt av flere forskjellige kjente svenske medium. Hun ser auraer og blokkeringer, og kan bruke pendel og krystaller for å balansere chakraen. Hun er klart seende og benytter seg av hjelp fra sin guide, orakelkort og englekort. Hennes evne til å legge tarotkort er under utvikling og hun vil alltid fortsette å utdanne seg innenfor dette. Hun er født medial fra en slekt med akkurat den type evner.

Når du ringer henne, sitter hun ved sitt skrivebord og har krystaller og pendel framme. Vil du at hun skal legge kort så bruker hun disse selv om hun klarer seg bra med bare ren kanalisering.

Cathrine tar gjerne åndelig kontakt og har en evne til å få inn detaljer. Cathrine er også empatisk og får inn følelser som sorg, smerte og ord fra åndevennene. Cathrine er også healer og har jobbet med den Silverviolette flammen, så om du ønsker healing under samtalen så formidles dette.

Spådamen Cathrine spår ikke i sykdom og død. Hun snakker svensk og norsk.

Anbefaling:

Cathrine er veldig sikker og har en veldig hyggelig og positiv stemme som gir fortrolighet. Jeg trengte ikke å prate med henne så lenge før jeg visste at dette er en spådame som jeg ringer igjen.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.