phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Carita - Direktekode 282

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Carita er en ren kanal for åndeverdenen.

Carita jobber helst uten redskaper, ettersom hun får klare budskap kanalisert direkte. Noen ganger kan hun bruke enkeltkort for å forsterke og for å få en enklere forklaring til deg. Ettersom Carita er en ren kanal og hører ord og meninger i hodet, så vet hun hva hun skal fremføre. Hun ser indre bilder og har en sterk følelse og intuisjon. For å forsterke budskapet kan hun til og med bruke pendel eller krystaller. Hun har krystaller som ligger foran på bordet, og hun tenner også røkelse der hun sitter i sin stille krok. Carita er et medium som tar åndelig kontakt, og ønsker dine pårørende som kommer spontant velkommen.

Spådame Carita leter ikke etter dyr eller ting. Arbeidsspråket er svensk og engelsk. Hun spår ikke i sykdom og død, men hun er en sterk healer som kan øke ditt ve og vel, og gir deg ro under samtalen. I sin yrkeskarriere har hun pratet med og støttet mange mennesker, hun er en ydmyk og varm person.

Anbefaling:

Når jeg ringte Carita satt jeg og lo hele tiden fordi hun er så sikker i budskapene sine. Hun er en veldig sympatisk kvinne å snakke med og samtalen var veldig givende. Hun spådde meg i kjærlighet, karriere og i min åndelige utvikling. Veldig fornøyd!Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.