phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Camilla - Direktekode 119

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår populære spådame Camilla er utdannet medium og reiki-master

Spådame Camilla har en klar og sterk kontakt med rene energier og åndelige veiledere, og hun har en naturlig begavelse for å lege og hele andre mennesker.

Camilla kan lese av hvor du trenger healing og gir deg også konkrete råd som beskriver nøyaktig hva du trenger å gjøre for å ta deg videre. Med hjelp av tarotkortene leser hun hvordan situasjonen din ser ut og hvilke energier du har rundt deg.

Camilla jobber metodisk og rolig, og føler hvor det finnes stopp og blokkeringer i livet ditt som gjør at energiene ikke flyter sånn som de skal.

De energier du har inni deg gjenspeiler de energier du har utenfor, så uansett om spørsmålet ditt handler om kjærlighet, jobb, helse eller relasjoner så kan Camilla hjelpe deg å frigjøre de blokkeringer som holder deg igjen. Hun kan hjelpe deg og snu situasjonen du befinner deg i til noe positivt!

Når du føler at du sitter fast i en situasjon kan Camilla hjelpe deg med å vise hva du trenger å jobbe med for å komme videre. Det er ved å gjøre en storrydding i vårt inre som vi gir slipp på feilaktige oppfatninger om oss selv som vi begynner å tiltrekke det vi vil ha i livene våre i stedet for å skape resulteter vi ikke vil ha. Makten å skape det liv du vil ha ligger i dine hender!

Ved å ringe Camilla tar du første steget mot positive forandringer i livet ditt!

Hva noen av kundene våre synes om spådame Camilla:

”Å snakke med Camilla er som å ta et dypt pust mitt i all stress, man får nesten følelsen av at man går inn i en kirke av lys og ro og får tid til å stoppe opp med seg selv og sine tanker og følelser.''

''Camilla følte med en gang hvor blokkeringene mine lå og kunde sette fingeret på hva jeg trengte å gjøre for å komme videre. Når samtalen var slutt så fikk jeg takket være henne masse ny energi og dessuten kraft og innsikt i eksakt hva jeg måtte gjøre!''

''Jeg kommer til å ringe henne igjen mange ganger og anbefaler henne til alle som føler at det er på tide med en forandring i livet.

Takk Camilla for at du hjalp meg å komme videre! Med ordene dine i hjertet så føler jeg at jeg virkelig våger!”

Vil du snakke med Camilla? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.