phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Britta - Direktekode 275

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Britta jobber med engler og guider.

Britta har en veldig sterk medial evne og hun ser guidene dine. Hun direkte kanaliserer og formidler kontakten mellom dine og sine guider så budskapet kommer tydelig. Med kroppen sin tar hun inn mange følelser som hun deretter tolker. Britta jobber alltid i lys og kjærlighet og har vært medial siden barndommen. Hun har en gedigen medial utdannelse som hun har utviklet over mange år.

Som hjelpemiddel har Britta sin Osho Zen tarotlek, som hun legger i forskjellige stjerner, og oftest det keltiske korset, men kan variere forskjellige stjerner utfra spørsmålet fra deg. Hun prater lite mens hun legger stjernen. Deretter spør hun om du har flere spørsmål. Utfra stjerne som gir et klart bilde av din situasjon, så fortsetter hun å veilede deg utfra budskapene som åndeverdenen gir. Du får da et klart bilde av situasjonen din. Hun svarer på alle spørsmål bortsett fra sykdom og død. Du kan få englehealing under samtalen om du ønsker det.

I sitt lange arbeidsliv har Britta jobbet med studie og yrkesveiledning, med stresshåndtering og sorgbearbeiding. Hun kan mye om spillemissbruk og pårørendes avhengighet.

Hun leter ikke etter ting og tar ikke åndekontakt. Hennes arbeidsspråk er svensk, men hun tar også samtaler fra Norge.

Anbefaling:

Britta ser klart vad som finnes rundt meg, og hun får også ledetråder som sier meg noe, selv om hun ikke selv vet hva detaljene betyr. Veldig interessant! Jeg er veldig fornøyd med det hun spådde i kjærlighet og karriere.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.