phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Bodil - Direktekode 322

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Bodil jobber uten verktøy.

Når du ringer til Bodil, kan hun allerede ha fått budskap til deg. Hun har en veldig sterk intuisjon og informasjonen kommer direkte fra englene til henne. Hun ser bilder og får inn følelser, og hun bare vet. Hun gir deg veiledning om du er villfaren i livet. På arbeidsplassen sin har hun en ametyst kule og en rød drage. Hun sitter i fred og ro med tente stearinlys. På bordet har hun en bjelle, et pentagram, en rød kule av kvarts og andre stener og krystaller. Spådame Bodil er flink til å ta imot åndelig kontakt. Hun finner forsvunne saker. Hun svarer ikke på spørsmål om sykdom og død.

Anbefaling: Bodil får inn nøyaktige ord og detaljer som hun ikke selv vet betydningen av, mens jeg som kunde kan plassere de helt nøyaktig. Dette er et medium som virkelig har direktekontakt med åndeverdenen. Hun beskrev helt nøyaktig en eldre mann fra barndommen min i tillegg til en lekekamerat som mistet livet i ung alder.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.