phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Bella - Direktkod 284

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Bellla er født medial.

Bella har duket opp med sine lys, røkelse, runer og tarotkort når du ringer til henne. Hennes intuisjon er veldig sterk og hun har direkte budskap fra universet, så hun bare vet. Hun ser indre bilder og hører åndeverdenen. Noen ganger bruker hun sin pendel. Bella formidler budskap fra dine slektninger på andre siden om de kommer spontant. Hun behøver ingen spesiell arbeidsplass, men kan jobbe hvor som helst siden hun stadig er i kontakt med det høye.

Spådamen Bella har gått forskjellige tarot og healingkurs hos kjente medium og har jobbet på andre spålinjer. Hun har god kontakt med dyr og kommuniserer med dem, men leter ikke etter kjæledyr og ting. Bella spår ikke i sykdom og død.

Bella tar imot samtaler på svensk, engelsk, norsk og dansk.

Anbefaling:

Når jeg pratet med Bella, var det en del ting jeg ikke forsto før senere. Det var som at det hun sa sorterte tankene mine o fikk de til å komme i balanse. Hun hjalp meg å se klarer på saker og ting og problemet fikk en løsning.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.