phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Beliz - Direktekode 324

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådamen Beliz vet bare.

Når du ringer til Beliz, så har hun allerede meditert og bedt om beskyttelse og det høyeste og beste for kunden. Hun har åpnet chakraene sine og er klar for spørsmålet ditt. Spådame Beliz spår i datid, nåtid og fremtid. Beliz har erfaring fra medial jobb hos andre spålinjer. Hun søker ikke etter åndekontakt, og hun spår ikke i sykdom og død. Hun er en dyktig healer og sender deg healing hvis du ønsker det.

Spådame Beliz får bilder og følelser, kjenner på kroppen sin, hører enkelte ord og bare vet. For å forsterke og bekrefte kan hun legge Tarot, enten det keltiske korset, eller bare tre kort i en mindre legging. Noen ganger får hun en liten fornemmelse av dyret ditt, men hun leter ikke etter dyr som er blitt borte eller forsvunne ting.

Anbefaling: Beliz var rask med å forstå situasjonen min. Hun ga meg gode råd når det gjaldt relasjoner og kjærlighet.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.