phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Bea - Direktekode 335

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Bea ser tidligere liv.

Spådame Bea er et direktekanaliserende medium som bruker alle sanser. Hun kan motta bokstaver, bilder og farger. Hun hører ord, og hun kjenner lukter. Hun kan bruke automatisk skrift og hun tar svært gjerne imot e-postspørsmål. Hennes spesialitet er kontakt med ånder, relasjoner, samt tidligere liv, og hun hjelper til med å helbrede traumer fra tidligere liv. Til hjelp har hun en guide som er hennes bror i et tidligere liv. Hun bruker også tarot og pendel. Hun leter ikke etter ting og dyr, og hun spår ikke i sykdom og død. Beas målsetting er at hver kunde skal føle seg styrket av samtalen.

Anbefaling: Det merkes tydelig at Bea er kanaliserende. Med hjelp av sine tarotkort fikk hun frem mange budskap gjennom sin flytende tale. Hun spådde meg i kjærlighet og karriere, og visse ting var helt på kornet!Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.