phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Bea - Direktekode 272

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Bea hjelper deg med å finne tilbake til deg selv.

Bea kommer fra en slekt der det har vært kloke koner i alle generasjoner. Hun ser seg først og fremst som en veileder. Hennes mediale evne er medfødt sterk, og hun har stengt den i visse deler fordi det blir for mye. Derfor tar hun ikke åndekontakt da det kan bli liggende igjen spor i hennes eget hjem. Hennes styrke er at hun får budskapet raskt og sikkert. Hun spår i pendel, i lys, og Tarot og orakelkort. På hennes arbeidsplass er det røkelse og lys på et alter, og før samtalen har hun renset seg selv ved å spraye en rensende spray og smurt sine hender og visse chakrapunkter med en olje av urter.

Spådame Bea utfører gjerne healing med sin samiske trolltromme. Hun kan også utføre lysmagi. Hun leter ikke etter ting og dyr, og tar ikke pårørendekontakt. Hun spår ikke i sykdom og død.

Hennes arbeidsspråk er svensk.

Anbefaling:

Bea er veldig hyggelig å prate med. Hun leverer budskapene raskt og sikkert, og det merkes at hun leste av energiene rundt meg som om hun så det med det blotte øyet. Jeg kan varmt anbefale en samtale med Bea og til og med la deg trollbinde av trommen.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.