phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Åse - Direktekode 169

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Åse er meget rutinert.

Åse har dedikert mange år til å veilede mennesker i forskjellige spørsmål. Hun er åpen og positiv, og hennes ønske er at du skal ha det bra etter samtalen med henne. Muligheten er der til støtte, hjelp og veiledning i livets vanskelige stunder. Hun deler gjerne både glede og sorg med deg.

Spådame Åses viktigste redskap er Tarotkortene, hennes intuisjon og det mediale. Hun jobber kun med rene energier og alltid i kjærlighetens tegn. Det viktigste er å gi deg rett budskap på en ærlig måte, så det gir deg styrken til å finne din indre stemme og at du gjennom det, kan ta dine egne beslutninger.

Hennes mediale evne består i at hun kjenner inn og at hun får informasjon direkte, og ingen spørsmål innen dette er fremmed for henne. Drømmetydning gjør hun via sine Tarotkort. Likeså tar Åse kontakt med avdøde slektninger eller også formidler hun budskap fra dyr og hvordan de trives, med hjelp av Tarotkortene.

Spådame Åse utfører også healing, og hun bruker pendel, englekort og Osho Zen Tarotkort etter forespørsel fra deg. Det sistnevnte er ved spørsmål om indre utvikling og en dypere innsikt om seg selv.

Hun leter ikke etter ting, dyr eller personer som har forsvunnet. Åse forholder seg til etiske regler og svarer ikke på spørsmål om sykdom og død.

Åse er i utgangspunktet frisør, noe som alltid vil være en del av henne. Inspirasjon, oppmuntring og allmenne råd i forhold til virksomhet eller i frisøryrket kan gis med stort engasjement, da det fortsatt ligger henne varmt om hjertet.

Din mediale veileder Åse synes at det som er det aller best, er når du får bekreftelse på det du innerst inne kjenner og vet.

Anbefaling:
Det merkes virkelig at kjærlighet og relasjoner er hennes sterke side. Hun beskrev kjæresten min og også situasjonen han befinner seg i akkurat nå, og hun kunne også se vår vei sammen. Hun så grunnen til at vi møttes og formålet med livet vårt sammen. Hun ga meg svar på mange spørsmål og håpet som får meg til å orke å vente!

 

Vil du snakke med Åse? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.