phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Annika - Direktekode 226

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådame Annika veileder deg til det du innerst inne allerede vet.

Spådame Annika er en ren kanal til kilden, og hun formidler budskapet til deg på en direkte og ærlig måte. Når du ringer Annika står hun ved arbeidsbordet sitt og har noen lys tent. Annika behøver ingen verktøy da hun får budskapet direkte og tydelig. Guidene og englene hennes står ved hennes side, og hun jobber best når hun vet så lite som mulig om deg. Hun kjenner deg inn både fysisk og psykisk, og svarene, som du innerst inne allerede vet, dras fram til overflaten og hun kan da sette ord på dem. Under samtalen får du automatisk healing, og hun gir deg råd om du ønsker.

En del mennesker vil ha utslag på kort og pendel som en forsterkning av spådamens ord, og Annika har derfor disse verktøyene ved hånden, men hun behøver de ikke for å gi deg riktig budskap. Annika har bakgrunnen sin gjennom helsevesenet, men har også mye kunnskap innen handel, økonomi og eget foretak. Ingen spørsmål er for vanskelige. Det var først da hun skjønte at hun hadde en gave som hun kunne bruke for å hjelpe andre mennesker.

Spådame Annikas første ønske er å hjelpe mennesker, og hun tar inn kontakten med pårørende om det kommer spontant. Hun leter ikke etter forsvunne ting eller dyr, og hun spår ikke i sykdom og død.

Hun tar imot samtaler på svensk og norsk.

Anbefalinger:

Annika er frisk og glad og hennes svar kommer lynraskt. Hun finner alltid akkurat det man trenger å høre. Hun er sikker når hun spår og man får hele tiden bevis på at det hun sier kommer fra en sikker kilde!

Vil du snakke med Annika? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.