phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Amanda - Direktkod 287

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Spådamen Amanda velger kortene sine intuitivt.

Spådamen Amanda sitter stille og rolig ved kortlekene sine og velger kort når hun kjenner inn energien din. Hun bruker alle sine sinn for å ta imot budskapet som skal leveres til deg. Amanda bare vet, og hun kjenner til og med lukt, ser bilder og symboler og får rebuser og ord som leder henne på rett vei. Hun er veldig empatisk og kjenner inn både glede og sorg, og hun får i tillegg inn stemmer og energier. Ved ja og nei spørsmål bruker hun pendelen sin.

Når det gjelder dyr så kan Amanda lese av kjæledyret dit, men hun leter ikke etter bortkomne dyr. Hun kan i noen tilfeller finne mistede ting. Hun spår ikke i sykdom og død og hun vil ikke se på graviditeter. Om dine slektninger og venner på andre siden viser seg spontant, så kan hun formidle det.

Amandas arbeidsspråk er svensk, og hun forstår norsk og engelsk.

Anbefaling:

Amanda utstråler en veldig positiv og helende energi. Det er lett å prate med henne om stort og smått og hun har raske og treffsikre svar. Man merker at hun hele tiden får masse budskap, så samtalen flyter lett. Vi rakk å prate om både kjærlighet og karriere da jeg ringte henne.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.