phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager
Betallinje: -- Fakturalinje: 214 92 00
phone
RING NÅ!
Medial veiledning klokken 09-24 alle dager, Kr 26,00/min Veiledning
09.00 - 24.00
alla dagar
Kr 26,00/min
list
-
ONLINE
menu
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laster...Laster...

Spådame Alice - Direktekode 238

Spådam - Direktkod --

Les mer

Ring en av våre talentfulle spåmenn og la dem svare på spørsmålene dine, enten det er kjærlighet, arbeid eller meldinger fra universet.

Surfer du fra mobiltelefonen? Ring direkte ved å klikke på nummeret.

Kjøp taletid med en god spåmann. Du vil motta koden din umiddelbart via e-post og SMS, og du kan ringe umiddelbart etter betaling.

Bestill en privat telefonsession med en dyktig spåmann eller medium. Velg en ledig (grønn) tid nedenfor og bestill umiddelbart.

Still spørsmål til en formue ved å bruke Spådom via e-post. Du vil få svar på spørsmålene dine innen 48 timer.

Her ser du når spåmannen vår er tilgjengelig på spåmannslinjen.

Vår spådame Alice har sterk intuisjon og bruker orakelkort.

Alice kan være hvor som helst når hun jobber, men vil helst gå ned i kjelleren sin der hun har et spesielt rom som hun har innredet med bare naturmaterialer. Hun behøver ingen spesielle verktøy eller ritualer, men hun vil gjerne ha det rent rundt seg og plass til de forskjellige engleorakelkortene sine. Spådame Alice liker best kort uten tekst, for hun vil tone inn på bildet. Datid, nåtid og fremtid finnes, gjennom symbolikk, i kortenes bilder. Hun har lang erfaring med å spå og å hjelpe mennesker via telefonen.

Alice spår i alle spørsmål, men liker best å jobbe med relasjoner. Budskapene kommer til henne raskt og sikkert. Hun kjenner inn karakterdrag på de som kommer spontant fra åndeverdenen, og hun kjenner også inn dufter. Spør du om din fremtidige partner, så kan hun ikke få inn utseende, men derimot er karakterdraget tydelig. Alice spår ikke i sykdom og død, og leter ikke etter dyr og ting.

Arbeidsspråket hennes er svensk og engelsk.

Anbefaling:

Alice spår raskt og sikkert, og har en veldig hyggelig stemme og fremtoning. Hun tok inn personligheten min 100%. Jeg spurte om karriere og om min hjertevenn, og hun ga meg veldig troverdige svar.Spådame Karin - Direktekode 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRinge

For å snakke med Angeli direkte i sentralbordet; tast 3, deretter 114 och avslutt med #.