Om spådame

Her finner dere mer informasjon om oss på Spådame24.no

Spådame
Her på Spådame24.no jobber vi for å gi deg svarene du søker men ikke klarer å finne på egen hånd! Alle samtaler er fortrolige og vi jobber selvfølgelig under taushetsplikt.

Alle spådamer har gjennomgått omfattende parapsykologiske tester som har ført til sertifisering før de ble ansatt, dette for å sikre at vi lever opp til ryktet vårt om å tilby personlige konsultasjoner med markedets beste medium og spådamer.

Vår professjonalitet ligger i det at vi leverer informasjon på en fin og respektfull måte og er tydlige med at vi ikke kan bestemme noe for individen; men lar individen selv ta ansvar for sine valg og handlinger. Vi jobber også utifra det at vi tror at individen selv kan utforme sin egen fremtid.

Ingen av disse konsultasjonene bør klasses som et alternativ for økonomisk, juridisk, medisinsk eller psykologisk hjelp.

Det koster 26,00 kr/min å ringe betalnummeret vårt på 820 97 095. Kostnaden for samtalen vil havne på telefonregningen din slik at ingen separat faktura vil sendes ut fra oss.

Du må være over 18 år for å ringe til oss.

Alle bilder på Spådame24.no brukes kun til illustrasjon.

Hos oss kan du føle deg trygg på at vi jobber etisk og setter dine behov og ønskninger i fokus. Selvfølgelig har vi taushetsplikt.

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.


Ring Spådame!