Spådom

Spådom – spennende budskap om livssituasjonen din!

Spådom
Mennesket har i alle år vært interessert i å prøve å forutsi hva som skal skje i fremtiden. På grunn av dette har mange ulike systemer får spådom blitt skapt, som for eksempel astrologi, numerologi, tarot, I-Ching. Andre måter å utøve spådom på er å se inn i fremtiden ved hjelp av for eksempel kristallkuler, en pendel eller runer.

En del bruker også kaffe, terninger eller lserer av livshistorien din i hånden din. Synske personer utøver spådom ved å se bilder av hvordan saker og ting henger sammen i livet ditt og kan føle inn hva mennesker rundt deg kjenner og tenker og hva de har for intensjoner, for så å hjelpe deg å finne din oppgave på jorden.

Spådom heter divination på engelsk og betyr egentlig gudommelig ingivelse på latin. Som spådame kan man også kanalisere budskap fra dine åndelige veiledere for så å fortelle de tingene dine åndelige veiledere vil at du skal vite akkurat nu!

Når du ringer til oss på Spådame kan du si at du ønsker å få kontakt med dine åndelige veiledere for å høre hva de har å si som er viktig for deg å vite akkurat nå. Her kan du få spådomer som gjelder alle viktige områder i livet, kjærlighet, økonomi, penger, ekteskap, relasjoner, utroskap, helse, sorg. Våre flinke medium jobber med ulike metoder som tarot, åndelig veiledning, mediale teknikker og distansehealing for å hjelpe deg å forbedre livet ditt på best mulig måte.

Å bli spådd i tarot blir ofte et minne for livet og er en stor investering for ditt fremtidige liv i harmoni med dine nære og kjære!

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Spådame som kan hjelpe deg med kjærlighet

Ring Spådame!