Spådame Zanna - Direktekode 152

Spådame Zanna

Klikk for å høre på Zannas presentasjon.

Spådame Zanna er en god lytter og løser alle oppdrag hun får.

Spådame Zanna er en svært erfaren spådame som raskt kobler seg opp mot de høyere maktene når du ringer. Hun stokker tarotkortene umiddelbart og hjelper deg med å finne svar på dine spørsmål. Hun elsker å hjelpe mennesker og synes det er gøy å jobbe med hver oppgave uansett hva det gjelder. Hun synes det er lettere å spå jo mindre hun vet om deg. Hun har en ren kontakt med den andre siden, og hun kan også hjelpe deg å få kontakt med dine nære og kjære på den andre siden.

Zanna har tatt flere ulike kurs og har også gått en utdannelse for et kjent engelsk medium, men opprinnelig lærte hun seg selv å tolke tarotkortene. I løpet av årene som har gått har hun blitt veldig trygg på å tolke med tarotkort, men også medialt; det som kommer til henne.

Spådame Zanna er rolig og koselig å snakke med, og hun er fremfor alt en god lytter som veileder deg gjennom alle spørsmål. Zanna elsker dyr og natur og hun kan hjelpe deg å finne tapte dyr eller gjenstander.

Anbefalinger:
Zanna må være en allviter! Hun kan beskrive alt så presist, akkurat slik jeg spurte det. Hun er så rolig og balansert og har en så herlig stemme, og jeg følte meg veldig trygg med svarene jeg fikk. Jeg vil uten tvil ringe Zanna igjen når jeg føler meg urolig for hvordan ting skal bli!

Vil du snakke med Zanna? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!