Spådame Ulrika - Direktekode 123

Spådame Ulrika

Klikk her for å høre på Ulrikas presentasjon:

Når du ringer til Ulrika så får du snakke med en klarsynt som ser ditt høyeste potensial og skjebne!

Spådame Ulrika er en glad, kjærlighetsfull og positiv klarsynt som har jobbet med mennesker og personlig utvikling siden hun selv sluttet på skolen. Hun er født clairvoyant men begynte ikke å utvikle evnene sine før i 20-årsalderen. Ulrikas spesielle evne er at hun kan se menneskers skjebner og vei i livet.

Ulrika tror at mye i livet er forutbestemt og at den store utfordringen ligger i hvordan vi velger å håndtere de situasjoner som oppstår. Selv om livet ikke alltid blir sånn som vi selv ønsker at det skal bli så hjelper hun oss å se litt klarere på det som skjer akkurat nå og hvordan man kan håndtere det som kommer på best mulig måte.

Spådame Ulrika har evnen til å sterke andre mennesker med sin egen kraft og hjelper deg å se ditt eget potensial i alle mulige situasjoner! Når man befinner seg i en krise så kan man være forblindet av sine egne følelser, og dette kan føre til at man mister seg selv. Ulrika har evnen til å hjelpe deg tilbake til lyset, til livet og til håpet!

Spådame Ulrika jobber først og fremst med tarotkort som hjelpemiddel utover den egne mediale evnen som hun allerede er i kontakt med. Ulrika beskriver kontakten med sin kanal og sine åndelige medhjelpere som klar, rask og åpen og opplever at hun sjelden ser ting på en tåkete og uklar måte; hun formidler i stedet alltid informasjon som er veldig tydelig, klar og konkret.

Du kan stille alle mulige spørsmål til Ulrika, det finns ikke noe tema som er tabu. Hun gjør alltid sitt beste for å svare på alle spørsmål. Ulrika har gode hjelpere fra den andre siden som aldri viser henne informasjon som ikke kan være til god hjelp. Når kundene snakker med Ulrika så får de tips om hvordan de skal håndtere situasjonen sin og med hvilke verktøy. Ulrika er også veldig var om at alle kundene skal ha fått med seg klare og tydelige budskap før samtalen avsluttes.

Anbefalinger:

Ulrikas veiledning er uvurderlig! Hun er alltid rett på sak og treffer alltid så ekstremt rett! Hun er virkelig en person du kan stole på, og jeg føler alltid at jeg får en enorm kick og føler håp for fremtiden når jeg har snakket med henne! Ingenting i livet mitt har vært som det var før etter at jeg fikk kontakt med Ulrika. Det er som at alt hun sier til meg gir meg et nytt syn på livet og får bitene til å falle på plass; noe som gjør at jeg føler meg veldig rolig, trygg og sikker på hva neste steg i livet skal bli. Det er stor forskjell på å snakke med Ulrika og mange andre medium; hos Ulrika får man alltid veldig tydelig informasjon. Jeg er så glad at jeg har Ulrika i livet mitt!

Vil du snakke med Ulrika? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.


Ring Spådame!