Spådame Sarah - Direktekode 124

Spådame Sarah

Klikk her for å høre på Sarah presentasjon:

Når du ringer til Sarah så får du snakke med en klarsynt som har god kunnskap om helse, naturmedisin og urter!

Spådame Sara har spådd i kort i sirka 30 års tid og har arvet den mediale evnen fra sin bestemor som er av samisk herkomst. For Sarah så er det viktig at hvert menneske hun spår føler at de står i sentrum og at deres behov settes fremst. Når Sarah gir veiledning så bruker hun tarotkortene som et verktøy sammen med sin intuisjon.

Når du ringer til Sarah så er det du selv som bestemmer om du vil ha en kort eller lang samtale, av Sarah kan du enten få en enkel stjerne eller en mer omfattende kortlesing som for eksempel det keltiske korset.


Enten kan Sarah titte på et mer spesifikt problem hvis det er noe speiselt kunden vil vite, men hun kan også legge kort på en mer generell måte og se hva som kommer opp. Hun har også kunnskaper om astrologi som hun bruker for å kunne analysere de kortene hun legger på en dypere måte.

Sarah er også veldig dyktig når det gjelder helse, naturmedisin og urter og hvordan man kan forbedre sin egen helse gjennom maten. Men hun poengterer også at det er viktig å vende seg til sin lege hvis man har medisinske problemer.

Sarah mener at alle mennsker kan forme sin egen skjebne og at vi gjennom positive tanker kan skape det liv som vi vil oppnå! Dette kan vi gjøre ved å lære oss å lytte på det vi har inni oss og stole på de svarene vi får.

Spådame Sarah kan hjelpe andre mennesker å heale sitt eget liv og frigjøre sine indre ressurser ved å løse sine problem, relasjoner eller negative tanker eller redsler! Sarah kan se hva som er i ferd med å skje akkurat nå i et menneskes liv og fortelle hvilke forutsetninger det finns akkurat nå. Hun jobber med alle mulige spørsmål og strever alltid etter å gi trøst, håp og menneskelig varme til alle hun snakker med!

Anbefalinger:

Alt Sarah sa stemte faktisk, det er helt riktig! Hun fikk frem akkurat det som har skjedd og det som er på gang i kortene. Jeg følte meg kjempefornøyd etterpå, Sarah ga meg også de verktøy jeg trenger for å tenke mer positivt; bl a gjennom positive affirmasjoner.

Vil du snakke med Sarah? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.


Ring Spådame!