Spådame Rebecca - Direktekode 170

Spådame Rebecca

Hør på min presentasjon.

Spådame Rebecca hjelper deg til selv å velge vei.

Rebecca tar alltid utgangspunkt i her og nå når hun begynner å se på situasjonen din. Hennes spesialitet er relasjoner, og hun vil ha så lite informasjon som mulig når hun begynner å spå deg. Hun vil bare vite spørsmålet ditt og i hvilket område det ligger. Hun er veldig klar over viktigheten av å behandle deg hensynsfullt og profesjonelt når du ringer.

Målet med Rebeccas arbeid er å få deg til å kjenne deg oppløftet og å gi deg styrke. Hun er varm og omtenksom som person, men også direkte og ærlig. Hun vil få deg til å begynne å tenke selv, så du kan ta dine egne valg. Hun tror fullt og helt på menneskets evne til å finne sine egne svar.

Det er Rebeccas sterke intuisjon som er grunnlaget i jobben hennes, og noen ganger bruker hun også et englekort eller tarotkort for å få fart på budskapet. Hun ser budskapet som tekstremser og bilder, hun er klart innkjennende, og hun hører åndeverdenen snakke, og får til og med inn dialekter.

Rebecca er en reader med mye kunnskap innen mange områder. Hun har gått flere kurs for kjente medium og hun har også høy utdannelse innen psykologi og pedagogikk. Hun har i hele sitt yrkesliv jobbet med mennesker som har hatt behov for spesiell støtte, både voksne og barn. Overgrep og avhengighet er noe hun kan veldig mye om, og også stoffmisbruk, sorg og depresjoner.

Noe hun har studert mye er kommunikasjonsteknikk. Av hennes interesser finner vi tiltrekningsloven, mindfulness, kundaliniyoga, læren om soulmates, samt tidligere liv, og gjennom disse områdene har hun lært seg mye som kan være til nytte for deg.

Spådame Rebecca hjelper deg også med å ta kontakt med slektninger på den andre siden.

Anbefaling:
Det jeg ikke hadde ventet meg når jeg ringte Rebecca var hennes prikksikkerhet i å beskrive personer. Til dels så klarte hun å beskrive meg på prikken, når det kommer til personlighet og følelser, men hun så også mine sterkeste aurafarger, som jeg selv vet at jeg har. Hun kunne også ta en titt på mitt forhold og se hans følelser, og det stemte også bra i forhold til hvordan han oppfører seg. Hun kunne beskrive et scenario som kommer senere, der han og jeg er innblandet. Spennende, venter allerede på neste kapittel i boken om meg!

Vil du snakke med Rebecca? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!