Spådame Marita - Direktekode 135

Spadame Marita

Klikk for å høre på Maritas presentasjon:

 

Spådame Marita er en trygg og erfaren dame som hjelper deg med sin rolige og varme stemme.

Når du ringer til vår spådame Marita så har hun allerede tent noen lys i sitt koselige lille hjørne og koblet seg til sine guider i åndenes verden. Hun har renet sine tarotkort, kristallene sine og pendelen og er klar for å hjelpe deg med dine spørsmål.

Marit er særdeles flink til å spå i kjærlighet, økonomi og jobb. Disse områdene er hun ekspert på. Hun kan som oftest svare på de fleste spørsmålene du enn måtte ha mellom himmel og jord, men hun svarer ikke på spørsmål som handler om død, ulykker og savnede gjenstander.

Marita har vært medial i hele sitt liv og har jobbet som medium og aktiv rådgiver de siste 20 årene. Hon har jobbet som veileder på telefonlinjer i mange år og har stor erfaring av å hjelpe mennesker rundt seg.

Spådame Marita er utdannet Reikimaster og kan svært mye om akupressur og massasje, og hun har også gått kurs i chakrabalansering, regnbuehealing og kristallhealing. Mens dere snakker eller etter samtalen så kan hun sende over healing og balansere og rense kroppen din fra blokkeringer hvis du ber om det.

Marita er en varm og vennlig kvinne som raskt får deg til å kjenne deg komfortabel, og takket være sine redskap, dine energier og hjelpen hun får fra åndene så vet hun nøyaktig hvilke budskap hun skal komme med til deg.

Anbefalinger:
Marita kunne virkelig hjelpe meg med spørsmålene mine. Hun er veldig ærlig og sier ifra til meg om åndene ikke vil gi meg svar akkurat nå. Jeg føler meg veldig fortrolig med Marita og tviler ikke på hennes mediale evner i det hele tatt. Hun kunne virkelig fortelle meg mye om meg og livet mitt som ingen andre vet. Hun gir meg masse håp, og man blir varm og rolig av stemmen hennes. Hun gir meg håp om kjærligheten, og hun kunne dessuten se at jeg hadde penger på vei inn. Det liker jeg!

Vil du snakke med Marita? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!