Spådame Maria W - Direktekode 142

Spadame Maria

Klikk her for å høre på Marias presentasjon:

 

Maria er en glad, positiv og pleiende spådame som raskt viser deg veien og finner alltid veien til lyset!

Når du ringer til spådame Maria så sitter hun allerede ved bordet sitt og har tent sine lys. Hun kjenner inn dine energier og kontakter både sine og dine guider. Hun er en ren kanal mot universum og bruker ikke sin egen energi når hun gir deg sin konsultasjon. Hun veileder deg via tarotkort som Alister Crowley Thoth Tarot, men også Oscho Zen tarot, Englekort, og Medicine Woman Tarot samt pendel for ja- og nei-spørsmål, numerologi, drømtydning, åndeveiledning og coachning.

Maria er en spådame som kan mye om det meste. Hun jobber med massasje, healing, yoga og meditasjon og har flere års erfaring som medial veileder og coach.

Maria har vært medial siden hun var liten og begynte å tyde drømmer for mennesker rundt seg. Dyr fra andre siden kom stadig vekk til henne, og mennesker fra åndenes verden ga henne budskap i drømmene. Hun har prøvd å utvikle disse evnene hele livet gjennom. Dels på egen hånd og dels via kurs og andre hjelpere. Hun valgte under en periode å forlate det mediale og utdanne seg til filosof og litteraturviter ved universitetet, men hun kom hele tiden tilbake til det åndelige. Eller var det den åndelige verden som kallet på henne? Dette har gjort at hun ”står med en fot på hver planet”, noe som gjør at hun i dag ser seg selv som en som lever med føttene på jorden men med blikket opp i luften og forbi den verden vi faktisk tror at vi ser. Spørsmål om livet er noe hun er veldig glad i.

Maria er rask med budskapene sine og svarer på spørsmål om kjærlighet, relasjoner, jobb, økonomi og hvordan du skal utvikle disse tingene videre. Hun snakker gjerne om drømmene dine og om hvordan du skal komme deg videre hvis du føler at du sitter fast. Har du mistet noe eller har spørsmål om dyr så går dette også bra.

Anbefalinger:
Det var veldig gøy å snakke med Maria, for hun var så sikker når det gjaldt å fortelle om meg som person. Det var som hun allerede kjente meg! Hun sjekket, med hjelp av personnummeret mitt, hva jeg jobber med nå og hvordan året mitt skal bli. Hun hadde også kontakt med mine nære og kjære på den andre siden. Hun så at økonomien min skulle bli bra i år, og det er jo alltid hyggelig!

Vil du snakke med Maria? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!