Spådame Malou - Direktkode 145

Spådame Malou

Lyssna på min presentation.

 

Synske Malou ser bilder som hun så formidler til deg.

Malou jobber med tarotkort og kan legge kortene på mange ulike måter. Bortsett fra det vanlige keltiske korset legger hun også stjerner på sin egen måte; det kan f.eks være en relasjonsstjerne eller en stor stjerne som handler om kjærligheten i livet ditt. Hun synes at det å lese kortene dine er like lett som å lese en tegneserie &#8211 det ene kortet leder til det andre. Spådame Malou har en unik evne til å se alt i bilder, og uansett hvilket spørsmål du stiller så får hun et bilde som hun så tolker for deg. Hun benytter seg også av en pendel i enkelte situasjoner, og kan også en hel del om de ulike stjernetegnene.

Malou er en glad og positiv spådame som alltid har lett for å le. Hun formidler budskapene med varme og empati, og hun elsker å hjelpe mennesker. Hun har jobbet med nettopp det i mange år, men hun er likevel ydmyk og vil hele tiden utvikles.

Når Malou jobber så samler hun tankene og kommer igang svært raskt. Hun ser problemet med en eneste gang og gir deg derfor en svært effektiv rådgivning. Hun er spesielt flink til å ta seg an spørsmål som handler om kjærlighet og relasjoner, men hun kan også gi deg veiledning og coache deg innen flere andre områder. Hun kommer på gode idèer og finner løsninger som passer for deg. Men hun vil alltid overlate beslutninger og valg til deg som ringer, for hun tror på menneskets evne til å gjøre sine egne valg.

Malou vil ikke lete etter savnede gjenstander, dyr eller mennesker. Hun snakker heller ikke om sykdom og død. Malou tar gjerne imot norske kunder også!

Anbefalinger:
Da jeg snakket med Malou følte jeg med en gang at hun var snill og omtenksom. Hun har også en god sans for humor og fikk meg derfor i veldig godt humør! Hennes positive budskap gjorde helhetsinntrykket enda bedre, og særlig da hun kunne fortelle meg så mange fine detaljer om «drømmeprinsen». Jeg føler at jo lenger vi snakker med hverandre, jo flere detaljer kan hun gi meg. Ja, spådame Malou er rett og slett trygg og sikker og til å stole på og jeg gleder meg sinnsykt til jeg får snakke med henne igjen. Det kommer til å bli så spennende!

Vil du snakke med Malou? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.


Ring Spådame!