Spådame Malin - Direktekode 181

Spådame Malin

Hør på min presentasjon.

Vår spådame Malin er en dyktig dyretolk!

Malin har mange forskjellige kunnskaper. Hun er en rolig og glad spådame som har evnen til å få deg til å kjenne deg bekvem under samtalen. Hun er serviceminded og vil alltid ditt beste. Den mediale gaven er nedarvet i mange ledd, og hun har visst om den siden barndommen. Hennes sterkeste sider er fremfor alt dyrekommunikasjon og kontakt med slektninger, da hun er både klart hørende og seende. Hun tar i mot alle slags spørsmål.

Spådame Malin sitter ved sitt skrivebord i sitt eget koselige rom, med de vakreste tingene rundt seg. Hun har en forkjærlighet for det gamle Egypt og ting som minner om det. Til hjelp har hun tarotkort og engleorakelkort, men framfor alt er hun veldig medial og har god intuisjon som hun stoler på.

Når du ringer tuner hun seg inn på deg og ser hva som finns rundt deg. Dine slektninger som vil si noe, gir henne tydelig sitt budskap. Malin spår ikke i sykdom og død.

Anbefaling:
Det er en veldig positiv opplevelse å ringe Malin. Hun er glad og rolig og hennes positivitet smitter. Hun er treffsikker og et dyktig medium og kan beskrive detaljer som man kjenner igjen. Framfor alt er hun kjempeflink når det gjelder å se dyr og hvordan de har det. Jeg fikk svar på spørsmål jeg har lurt på lenge. Har du ikke prøvd Malin L så gjør det!

Vil du snakke med Malin? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!