Spådame Lilian - Direktekode 150

Spådame Lilian

Hør på min presentasjon.

Spådame Lilian er et medium med lang erfaring.

Når du ringer Spådame Lilian sitter hun allerede klar med sine verktøy og har meditert for å komme i riktig stemning i forbindelse med nettopp din samtale. Hun benytter seg av tarotkort, orakelkort og englekort, men hun har også en pendel og en peker. Ofte har det seg sånn at hun får svarene hun søker gjennom symboliske bilder i det tredje øyet. Hun kan også se i dyrebøkene sine om det er sånn at du har fått budskap fra den andre siden gjennom dyrene. Ikke minst så er hun et svært dyktig medium som har hatt mange storseanser og meditasjonssirkler.

Spådame Lilian er en god lytter og medmenneske og har stor erfaring av mennesker, livskriser og den andre siden.

Lilian er en glad pensionist som er utdannet økonom, så hun har veldig god erfaring av alt som gjelder økonomi, penger og kontrakter.

Hon svarar ærlig på alle spørsmål, bortsett fra det som har med sykdommer og død å gjøre. Hun er veldig flink til å finne tapte gjenstander og dyr.

Lilian tar imot samtaler på norsk, svensk og engelsk.

Anbefalinger:
Jeg ble virkelig satt ut av Lilian, for hun fortalte meg om mennesker jeg har rundt meg som jeg har misset totalt! Hun ga meg også mange gode tips på hvordan jeg kan utvikle meg selv, så det skal jeg definitivt ta med meg videre.

Vil du snakke med Lilian? Kjøp telefontid nå!

 Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!