Spådame Ingaliz - Direktekode 153

Spådame Ingaliz

Hør på min presentasjon.

Spådame Ingaliz får deg til å se muligheter i stedet for hinder.

Spådame Ingaliz hjelper deg å løfte frem det unike hos deg med hjelp av det mediale; slik at du kan føle deg som den unike person du er. Dine følelser er dine egne og ingen annens, og hun gir deg de nødvendige kreftene til å stå for den du er og hva du vil! Ingaliz er seriøs og ærlig. Hun hjelper deg å se muligheter i stedet for hinder.

Ingaliz er fremfor alt medmenneske, men hun er også et svært dyktig medium. Hun synes ikke at noe spørsmål er dumt, men hun kan derimot ikke svare på spørsmål som vedrører sykdom eller død. Hun sender healing mens dere prater og man føler seg rolig og glad og får ny energi.

Med hjelp av sine kort og indre guider gir hun deg rådgivning og veiledning. Hun spår på den tradisjonelle måten med vanlige kort. Hennes guider er hennes bestemor og gudmor, og hun får også hjelp av andre tilfeldige guider. Guidene fungerer som hennes veiledere og beskyddere; de gir henne informasjon som hun får gjennom bilder og annet.

Spådame Ingaliz er en svært erfaren Spådame som har jobbet med å hjelpe mennesker i mange år. Hun er positiv, og hennes herlige latter er aldri langt unna.

Spådame Ingaliz er nøye med at samtalen skal være respektfull og fortrolig. Hennes mål er at du skal føle deg trygg og glad etter samtalen. Ingaliz har evnen til å ta kontakt med dine nære og kjære på den andre siden, men hun vil ikke lete etter tapte gjenstander eller dyr.

Anbefalinger:
Det var utrolig morsomt å snakke med Ingaliz, for hun var så nøyaktig da hun skulle beskrive ting. Det var som hun hadde et bilde foran seg da hun beskrev min kjæreste og min far fra den andre siden. Jeg ble så rørt av budskapene fra faren min.

Vil du snakke med Ingaliz? Kjøp telefontid nå!

 Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!