Spådame Helena - Direktekode 130

Spådame Helena

Klikk her for å høre på Helenas presentasjon:

Vår spådame Helena har stor erfaring med å hjelpe mennesker med relasjonsproblemer

Spådame Helena elsker å snakke med mennesker og har hatt dette som yrke i flere år. Hun veileder deg med varme og omtenksomhet, og med sin sikre væremåte får hun deg til å føle deg vel. Hun er en god lytter og tar gjerne tak i alle de spørsmålene du har. Hun rygger ikke for noe og hører gjerne på deg om du vil snakke om din store sorg eller din vanskelige situasjon. Hun prøver alltid å speile spørsmålet ditt på forskjellige måter og med ulike vinklinger. Helena bruker sine tarotkort som hjelp, men mange av svarene får hun rent medialt. Hun kan få symboler som svar, og kortene faller på forskjellige måter og hun tolker da dette puslespillet.

Hun ser ofte på situasjoner og ting som skjer fra den lyse siden, og dette er noe man merker tydelig når man ser på svarene hun gir.

Vil du ta kontakt med noen av de du er glad i på den andre siden så går det også bra. Helen har jobbet innen helsesektoren og med behandlingspleie, og hun har studert psykologi og samtalsterapi – så ingen spørsmål er fremmede for henne. Men hun vil ikke så veldig gjerne lete etter savnede gjenstander eller kommunisere med dyr.

Anbefalinger:

Spådame Helena føltes veldig sikker og ærlig. Man hørte en veldig positiv tone i stemmen hennes, og det føltes virkelig som at hun ville mitt beste. Jeg stilte spørsmål som handlet om økonomi og min åndelige utvikling, og alt virket veldig tilforlitelig. Hun kunne beskrive meg som person, og hun kunne også beskrive ting som hadde skjedd meg tidligere i livet. Ja, hun visste rett og slett hvordan jeg hadde blitt den jeg er!

Vil du snakke med Helena? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!