Spådame Eva - Direktekode 131

Spådame Eva

Klikk for å høre på Evas presentasjon:

Når du ringer til Eva så får du snakke med en klarsynt som ser alt som skal skje i fremtiden veldig tydelig

Spådame Eva er klarsynt og har 15 års erfaring med ulike evner og talenter. Hennes evner har gått i arv i mange generasjoner, og Eva er medial i den forstand at hun kan se ting tydelig, høre alt tydelig og kjenne inn forskjellige energier og stemninger.

Hun får også kjent in lukt og smak og kan kjenne inn alt mulig forskjellig. En gang da hun var på kurs så fikk hun enda større kontakt med sin mediale side, og hennes medfødte evne blomstret for fullt. Siden den gang har hun jobbet heltid med å veilede mennesker. Hun har også hatt en egen spålinje.

Hun er glad og positiv og har lett for å få kontakt med mennesker. Når hun er ute og går så pleier mennesker å komme fram til henne og snakke ut om ting siden hun utstråler noe spesielt som får mennesker til å åpne seg.

Når hun jobber så benytter hun seg av sine tarotkort og sine guider. Også englene er der for å hjelpe henne. Når du ringer til Eva så vil hun bare vite navnet og stjernetegnet ditt; resten vet hun uansett.

Spådame Eva er synsk i den forstand at hun kan se hendelser i fremtiden på en svært detaljert måte, og hun kan også flytte sitt fokus til en annen plass. Hun spår relasjoner, jobb og økonomi og alle andre spørsmål du enn måtte ha. Har du et husdyr du vil kommunisere med så kan hun formidle kontakt der også, men hun vil derimot ikke veldig gjerne lete etter savnede gjenstander eller mennesker.

Anbefalinger:

”Dette var første gangen jeg snakket med Eva, men det føltes som vi hadde kjent hverandre i hele livet. Eva visste ting som ingen andre, ikke engang min beste venn, visste! En samtale med Eva ga meg virkelig et nytt syn på livet og masse energi til å løse de problemer som sto i veien for meg. Etter samtalen med Eva så føltes det som en sten falt fra hjertet mitt og jeg kunne se fremover igjen. Takk Eva, jeg ringer deg igjen!”

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!