Spådame Elisabeth - Direktekode 115

Spådame Elisabeth

Klikk for å høre Elisabeths presentasjon:

Vår etterspurte spådame Elisabeth har jobbet med tarotkort og veiledning i over 20 år.

Spådame Elisabeth jobber på en rolig måte og jobber alltid med et åpent hjerte. Hun begynner alle arbeidspass med å meditere og kanalisere kontakt med sine åndelige veiledere. Hun legger kort i løpet av samtalen og forteller fortløpende hva hun ser og hører.

For Elisabeth kommer alle personer hun veileder nære hjertet, og hun tolker også kortene med hjerte og følelse. Hun er en ærlig og klarsynt spådame som går rett på sak og formidler den kunnskap og informasjon som universum vil at du skal vite akkurat nå! Makten å forandre livet ditt ligger hos deg, og alle mennesker har oftest svarene selv, men kanskje ikke ser dem akkurat nå!

Når det føles som aller mest vanskelig så kan Elisabeth hjelpe deg å sortere de ulike valgmulighetene du har. Hun er særdeles flink på spørsmål som handler om kjærlighet, bolig og jobb, og hun kan også fortelle deg hva dyr og planter rundt deg har for budskap til deg!

Når Spådame Elisabeth jobber så har hun alltid reiki-healingen påkoblet, så healing er noe man får automatisk og helt gratis når man snakker med Elisabeth! Mange pleier å oppleve at effekten av dette er at man blir svært rolig etter samtalen.

Hva noen av kundene våre synes om spådamen Elisabeth:

”Når jeg ringer til Elisabeth beskriver hun alltid situasjonen min slik den ser ut, og hun sier ting som stemmer så vel at det nesten føles som å snakke med sin beste venninne. Det er så deilig å høre Elisabeths rolige stemme og få støtte og trøst når jeg trenger det som aller mest, og det er så deilig med en som er så ærlig og sier det som det er! Etterpå føler jeg alltid at jeg har fått ny kraft og klarer å håndtere situasjonen min på nytt. Jeg tror kanskje at Elisabeth er det snilleste mennesket på denne jord!”

Vil du snakke med Elisabeth? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!