Spådame Diana - Direktekode 168

Spådame Diana

Klikk for å høre på Dianas presentasjon:

Spådame Diana snakker fra sitt eget hjerte.

Spådamen vår Diana, som også er en erfaren medial veileder, har arbeidet i yrket i mange år og har alltid sine guider med seg. Uansett når du ringer er hun alltid forberedt til å ta din samtale. Hun får inn følelser og noen ganger også bilder, og hun har alltid intuisjonen påkoblet.

Hun passer på å holde energiene sine rene, så hun er i balanse for å hjelpe deg på beste måte.

Feng Shui ligger henne varmt om hjertet og hun har en femårig utdannelse innen klassisk Feng Shui. Alt av sin mediale utdannelse har hun fått direkte av guidene sine. Diana er veldig snill og hun elsker å hjelpe medmennesker. Hun har en positiv kraft som hun formidler. Det mediale har hun hatt siden barnsben og når hun får direkte budskap så får hun mye informasjon på en gang og snakker derfor veldig fort. Hun er alltid ærlig, noe annet går ikke, da hun formidler direkte fra åndeverdenen.

Noen ganger har hun drømt om samtalen hun skal ha med deg, og allerede fått budskapet på forhånd. I det sammenhenget er hun klart hørende.

Diana bruker sine tarotkort for å få i gang energiflyten, men videre bruker hun ikke annet verktøy enn seg selv. Healing bruker hun alltid når hun hjelper mennesker, gjennom å gi ro og håp om at saker og ting skal bli bedre, uansett hvordan livssituasjonen ser ut.

Spådame Diana er en medial coach som forstår hvorfor du sitter fast, og hun hjelper deg til å finne redskap så du kan komme deg videre i din personlige utvikling. Spådame Diana har kontakt med dine slektninger, og alt skjer på deres vilkår, så hun får kun budskap om de vil formidle noe.

Anbefaling:
Diana formidler en positiv følelse, og hun er veldig ærlig i de svarene man får. Hun beskriver hendelser og personer nøyaktig, og det finnes ingen tvil om at hun får inn rett person. Hun kunne hjelpe meg med spørsmål om forholdet og også sette seg inn i motpartens situasjon. En veldig dyktig spådame må jeg si, som jeg gjerne prater med igjen.  

Vil du snakke med Diana? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!