Spådame Christina - Direktekode 176

Spådame Christina

Hør på min presentasjon.

Christina er en veldig erfaren spådame som spår i tarotkort!

Når du ringer til Christina sitter hun i atelieret sitt og har alle sine maleverktøy rundt seg. Hun blir straks oppkoblet mot åndeverdenen når du ringer.

Hun er en selvlært tarottolker og har jobbet som profesjonell rådgiver i 20 år. Hun er også utdannet KBT-terapeut, noe hun har stor nytte av i sin daglige jobb. Hun er et medium som er utdannet av en forløper i den mediale bransjen.

Vår spådame Christina er en kvinne som har reist verden rundt, bodd på ulike kontinenter og har fått mange erfaringer fra det. Hun vet mye om forskjellige kulturer og har truffet alle slags mennesker. Ingen problem er for store for henne og hun hjelper deg med alle dine spørsmål. Hennes spesialitet er graviditeter, der hun til og med ser barnets kjønn. Hun kan også få budskap fra dyr du har rundt deg.

Det som er viktig for Christina er alltid å ha fullt fokus på deg som ringer og hun er veldig nøye med at samtalen handler om Deg. Hun er humoristisk og veldig varm og empatisk. Hun er utdannet Reikimaster og selvfølgelig får du healing under samtalen om du ønsker det.

Hun spår ikke i sykdom og død!

Christina tar samtale på svensk, norge og engelsk.

Anbefaling:
Når jeg ringte Christina hadde jeg store forventninger ettersom jeg visste at hun hadde jobbet som rådgiver i 20 år. Jeg kan trygt si at mine forventninger ble innfridd. Hun spådde meg med varme og kjærlighet og var veldig sikker i sine budskap. Jeg sitter bare og ler, hun er så humoristisk og empatisk, og hun sa ærlig alt hun fikk frem i kortene sine. Veldig positiv behandling og positive budskap. Takknemlig!

Vil du snakke med Christina? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!