Spådame Charlotta - Direktekode 127

Spådame-Charlotta

Klikk for å høre Charlottas presentasjon:

Når du ringer til Charlotta så får du snakke med en godhjertet kvinne som har hjelp av englene rundt seg.

Spådame Charlotta traff sine skytsengler da hun var død i noen minutter, men de sa til henne at tiden ikke helt var inne enda. Charlota så også sine og andres dyr som hun har hjulpet over til den andre siden, så derfor føler hun det ekstra sterkt at dette er hennes kall i livet – og det har det alltid vært. När du ringer till Charlotta får du prata med en godhjärtad kvinna som har hjälp av änglarna omkring sig.

Charlotta føler på seg hva du trenger og har en unik og god evne til å møte ulike mennesker på deres nivå. Hun er en medial livscoach som med hjelp av sine engler og sin mediale evne gir deg svar på det du trenger å vite.

Om du vil så tar hun sine Gudinnekort og tarotkort i bruk. Hun hjelper deg å sette ord på dine følelser, og hun strever alltid etter å gi deg en positiv boost.

Hun har også hatt mange sorger i livet, og dette førte til at hun utdannet seg innen sorghåndtering. Hun kan derfor hjelpe deg gjennom svært vanskelige tider og dager. Hun har alltid hatt mediale evner, og det har gått i arv fra hennes bestemor i Russland. Hun er en empatisk lytter som med myk hånd veileder deg og har svar på dine spørsmål. Takket være jobben hun har så har hun fått reist verden over og kan snakke med alle.

Charlotta er en jordnær person som verner om miljøet vårt, og hun har stor erfaring med dyr. Som dyrekommunikatør så kan hun hjelpe deg med spørsmål som rører dine hunder, hester og smådyr.

Spådame Charlotta er både homeopat og har også studert til sykepleier. Ingen spørsmål du stiller er fremmende for henne, og vil du vite noe om økonomi, jobb, relasjoner, dyr eller barn så har hun stor erfaring med det. Hun ser hvilke du har rundt deg som vil ha kontakt, og hun kan også rense bort uønskede energier.hjälpa dig med frågor som gäller dina hundar, hästar och smådjur. Charlotta har også en ti år gammel musikkutdannelse bak seg som operasangerinne og med komposisjon. Hun har også studert klassisk- og musikaldans og teater og opptrådt på de store scenene. Men ikke nok med det, hun har også utdannet seg innen psykologi og økonomi. Charlotta er en healer og har alltid villet hjelpe menneskene rundt seg. Hun har også jobbet innen helsesektoren. Men hun spår ikke i sykdommer og død.

Anbefalinger:

Charlotta er vennlig og myk og er veldig sikker på detaljer. Hun visste masse ting om meg som jeg ikke pleier å fortelle. Jeg spurte om gutten jeg er forelsket i og hun kunne beskrive han på en svært god måte og ga meg håp om at han kunne bli min. Hun visste også hvordan hesten min hadde skadet, og det var veldig imponerende hvor godt hun kunne beskrive den hendelsen.

Vil du snakke med Charlotta? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!