Spådame Cecilia - Direktekode 147

Spådame Cecilia

Klikk for å høre på Cecilias presentasjon:

Spådame Cecilia er et medmenneske som møter deg med varme og toleranse

Cecilia er en spådame som jobber fra hjertet. Hun er en god lytter og aksepterer deg for den du er. Hun vil alltid det beste for den som ringer. Før hun begynner å jobbe pleier hun alltid å meditere og tar kontakt med englene og guidene sine og ber om å få tilsendt det beste for den som ringer. Hun sørger for at alle verktøy er tilgjengelige.

Spådame Cecilia jobber med englekort når det måtte trenges, men fremforalt ber hun guidene sine om å ta kontakt med dine guider og får dermed budskap den veien. Cecilia er flink til å føle inn, hører klart og ser tydelig – det har hun gjort helt siden hun var liten. Englene har alltid funnets ved hennes side.

Under samtalen formidles healing og velvære i form av ny energi når gamle blokkeringer slipper taket. Cecilia vil at hver enkelt samtale skal føre til at du vokser som menneske og ser på livet som det er og kan stole på livet.

Cecilia er utdannet sykepleier og har jobbet mye med mennesker i utsatte situasjoner. Hun er også utdannet healer og inspiratør i frigjørende dans. Hun har mange års erfaring innen næringslivet som foreleser og utdanner i egenpleie. Hennes store interesse er Vedic Art og kaldbad ved siden av dansen, naturen og dyrene.

Spådame Cecilia jobber først og fremst med kjærlighet, relasjoner, personlig utvikling, jobb, dyr og livets utfordringer. Hun vil ikke lete etter tapte gjenstander.

Anbefalinger:
Jeg følte med en eneste gang at Cecilia er en kvinne man blir glad av å snakke med – og hun utstråler så mye varme og klokhet at man ikke vil annet enn å smile. Hun er så ydmyk og prestisjeløs og er et menneske man vil være venn med. Hun formidler så mye kjærlighet og glede at man blir varm i hele kroppen!

Vil du snakke med Cecilia? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!