Spådame Britt - Direktekode 140

Spadame Britt

Klikk her for å høre på Britt presentasjon:

 

Man kan alltid vende seg til Spådame Britt!

Vår spådame Britt har vært medial siden hun var liten og kommer fra en medial slekt nord i Sverige. Siden hun oppdaget at hun ikke var som andre barn så prøve hun å ignorere sine evner. Men i forbindelse med en ulykke som voksen kom hun i kontakt med en engel, og dette forandret hennes liv fullstendig. Hun åpnet seg atter igjen for det spirituelle og mediale og utdannet seg til medial helhetsterapeut og healer.

Britt kan mye om alle typer mennesker og har alltid jobbet med mennesker. Hun er en god lytter og hører også det som ikke sies høyt. Hennes hjerte slår ekstra hardt for barn og de svake i samfunnet. Hun har bl a jobbet med jourtelefoner for barn og voksne. Hun finns alltid der for den som sliter. Siden Britt er utdannet sorgterapeut kan hun alltid gi voksne som sliter den støtten de trenger.

Vår spådame Britt er en utrolig flink og begavet healer, Reiki Master, som også gir fjernhealing. Hun er vant til å veilede mennesker. Med hjelp av kontakt med ånder og sin sterke intuisjon kan hun formidle kunnskap og budskap til deg. Hun benytter seg også av pendel og orakelkort.

Britt kan finne savnede gjenstander og kan også få kontakt med dyr hvis du beskriver dyret for henne. Britt kan kjenne av hvilke nære og kjære som finns rundt deg og kan formidle kontakt.

Når du ringer til Britt så begynner hun først med å kjenne in hva som kommer, og deretter kan du stille de spørsmål du eventuelt måtte ha. Budskapene fra åndenes verden kommer til henne som følelser, syn- eller hørselsintrykk. De tegnene hun får er innimellom så personlige at det bare er du som kan tolke dem. Bortsett fra svensk så forstår Britt også engelsk, tysk og norsk.

Anbefalinger:
Britt er en glad og hyggelig dame som alltid har lett for å le. Hun er positiv og rask når hun tenker og er veldig morsom å høte på. Jeg oppfatter henne som veldig troverdig og seriøs. Hun er både ydmyk og ærlig. Hun ga meg sikre og nøyaktige svar på alle spørsmålene mine om økonomi, forretninger og kjærlighet. Det er ingen tvil om saken, jeg ringer henne igjen!

Vil du snakke med Britt? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.


Ring Spådame!