Spådame Ann-Sofi - Direktekode 163

Spådame Ann-Sofi

Hør på min presentasjon.

Spådame Ann-Sofi får budskap via automatskrift av guidene dine.

Ann-Sofi er en erfaren spådame, som har kommet i kontakt med åndeverdenen gjennom vanskelige ting i livet. Hun har alltid vært medial, og blev tilkalt for å jobbe med rådgivning i stedet for å fortsette med et annet yrkesvalg.

Spådame Ann-Sofi er alltid i kontakt med åndeverdenen og sine guider. Når du ringer henne så kjenner hun med en gang igjen hvilke guider, engler og skytsengler du har rundt deg, og får svarene fra dem.

Hun anvender seg kun av automatskrift via pc-en eller for hånd, og bruker altså ingen andre redskap enn sin intuisjon og guidene.

Hun har utdannelse innen hvit tids healing, men har gått over til en egen healing-metode som hun har fått av sine veiledere. All annen utdannelse har hun fått til seg direkte fra Universet.

Ann-Sofi er en dyktig healer, som kan ta bort blokkeringene dine, rense bort svarte energier og se hva som hindrer deg i å komme videre på din vei. Hun kan også rense hjemmet ditt for uvelkomne besøkere fra den andre siden. Ann-Sofi ser tidligere liv og ser dine blokkeringer derfra.

Noen ganger vil slektningene dine komme frem med sine budskap, men det er ikke noe Ann-Sofi kan styre over.

Spådame Ann-Sofi har en gedigen erfaring gjennom jobben med åndeverdenen og har vært på messer for å veilede mennesker. Hun er en vennlig og ydmyk kvinne med mye indre styrke.

Anbefalinger:
Jeg visste egentlig ikke hva som ventet meg når jeg ringte, men jeg ble positivt overasket ettersom Ann-Sofi fikk budskapet direkte via automatskrift. Hun så blokkeringene mine og hjalp meg med å ta noen av dem bort. Nå kjenner jeg at alt kommer til å flyte bedre hva gjelder kjærlighet og økonomi. Jeg kommer til å sove bedre nå som energiene rundt meg er rene. For en befrielse!

Vil du snakke med Ann-Sofi? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!