Spådame Angeli - Direktekode 114

Spadame Angeli

Klikk for å høre på Angelis presentasjon:

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Angeli er en jordnære, profesjonell og seriøs spådame med en utrolig sterk medial evne.

Spådame Angeli tar jobben sin svært alvorlig og følger alle etiske regler, samtidig som det er viktig for Angeli å være seg selv i alle situasjoner.

Angeli har vært medial siden hun var liten, selv om hun da ikke skjønte hva det var! Som liten drømte hun sanndrømmer, kunne føle på seg hvem det var som skulle ringe samt forutse hendelser som var i ferd med å skje.

Før Angeli begynner å jobbe kobler hun alltid opp seg mod sine åndelige guider og ber dem om hjelp. Når hun jobber er hun hele tiden 100% fokusert på deg og det hun gjør.

Etter hun er ferdig lukker hun kanalene sine slik at ikke all informasjon skal fortsette å komme til henne når hun sover.

Angeli vil ikke vite noenting om den person eller situasjon du spør om, hun får all informasjon til seg medialt. Når du har stilt spørsmålet ditt kanaliserer Angeli bilder som hun forteller om for deg slik at du kan bekrefte at det er riktig person hun får informasjon om. Innimellom hender det at person som dukker opp blant bildene faktisk er noen som tenker mye på deg! Angeli jobber først og fremst medialt men benytter seg også av tarotkort.

Angeli pleier å beskrives som en menneskekjærlig og infølende person som har det mediale med seg uansett hva hun gjør. Hun stiller alltid opp når det finnes noen i hennes nærhet som trenger hjelp, og Angeli har det aller best når hun får bekreftelse på at hun har kunnet hjelpe noen!

Spådame Angeli er svært vant med å jobbe med seanser og å ta kontakt med den andre siden. Hun er også svært flink til å jobbe med spørsmål om kjærlighet og jobb, og hun kan også tilby spirituell healing når du selv ønsker det. Hun formidler også budskap fra dine medhjelpende guider. Angeli har stor erfaring av å finne savnede dyr og hjelper deg gjerne med det, men sliter med å finne savnede gjenstander siden hun opplever at hun ikke får kontakt med døde ting på distanse. Hun prater heller ikke om når nålevende personer kan komme å gå over til den andre siden i samtalene sine.

Anbefalinger:

''Om jeg skulle si en ting om Angeli så er det at jeg ikke klarer meg uten henne. Uansett hva jeg lurer på så føler jeg at jeg alltid føler meg mye bedre etter samtalene våre og har fått så mye mer energi! Hun er alltid glad, varm og snill og man føler virkelig at hun slipper alt hun har i hendene sine for å hjelpe deg. Jeg er så takknemlig og lykkelig for at jeg har funnet Angeli og håper vi kan holde kontakten livet ut!''

Vil du snakke med Angeli? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Nyheter

Vi hjelper deg med

Ring Spådame!